mandag 2. mars 2009

Nittedal Quiltelag




Møtene holdes på Utheim grendehus

Vi møtes andre tirsdagen i måneden, på Utheim grendehus, adr. Nyveien 1K på Rotnes. Møtene varer fra kl 19 – kl 21. Ta med egen kaffekopp, vi serverer litt å bite i. Vi utveksler ferdige og uferdige syprosjekter, inviterer foredragsholdere utenfra og arrangerer arbeidsmøter og kurs for medlemmene. Vi har utlodning på hvert møte, der inntektene går til laget. Medlemsavgift kr 200 pr år. Du er velkommen selv om du ikke er medlem; gjester kr 35 pr møte.



Vis og fortell

Vi oppfordrer medlemmene til å ta med seg ferdige og uferdige arbeider og vise frem til inspirasjon for oss alle. Har du fått en ny fin bok eller kjøpt et nytt blad, ta det med på møtet og del det med oss.



UFO-lotteri

Vår og høst har vi UFO-lotteri (UFerdige Objekter meldes på) med trekning av fine gevinster. Benytt anledningen til å få ferdig noen av syprosjektene dine.





Program Våren 2009



13. januar – Arbeidsmøte

Info vårens program. Trekning UFO lotteriet.

I mars skal vi ha ”Åpent Hus” på Utheim med blant annet lotteri, og i den anledning tenker vi å lage gevinster. Vi håper medlemmene kan bidra med en gevinst hver. Ta med modeller som kan gi inspirasjon, samt stoffer, skjæreutstyr, symaskin etc for å komme i gang. Kanskje kan vi lage noe for salg også? Styret tar også med noen enkle ideer.

Påmelding til UFO-lotteriet, trekning i august.





10. februar – Arbeidsmøte

Kristin Nysæter kommer og demonstrerer triangelpapir. Ta med stoffer i kontrastfarger. Både triangelpapir og stoff kan kjøpes på møtet. Vi fortsetter med å sy gevinster eller quiltearbeider for salg til ”Åpent Hus” i mars.



10. mars – ÅPENT HUS fra 18.00-22.00

Vi holder ”Åpent Hus” med utstilling, lotteri med egenproduserte gevinster, besøk av Titt Inn og Lappe Design, demonstrasjon av quiltearbeid og salg av quiltearbeider.



14. april – Gla’lappen Quilt

Vi får besøk av Anne Marit fra Gla’lappen som forteller om forskjellige typer vatt og riktig bruk av disse. Tar med eksempler på vatt og ferdige arbeider.



12. mai - Kurs

Ragnhild forteller om vannoppløselig plast, til bruk på løper eller pute som vist høsten 2008. Se bilder på

www.tr-design.no .  Kurset kommer i løpet av høsten 2009..



9. juni - Sommertur

Turen går til Kathrines quiltestue, hvor vi kan fråtse i vakre stoffer og mye annet vi trenger… Vi møtes på Hagan for felles avreise kl 17.30. Vi tar en matbit etterpå.